MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 10. 2018.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (IX/2018)

'Oazine' kreativke na radionici Ane Jeličić'Oazine' kreativke na radionici Ane Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu rujnu 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su dvije likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati (3. i 25. rujna), na kojima je bilo 6 odn. 11 – ukupno 17 – korisnica, a radionice je vodila Ana Jeličić.

U utorak, 4. IX., radionica nije održana, a u ponedjeljak, 24. IX., u isto vrijeme održana je volonterska akcija "Seniori za seniore".

Na radionicama, koje su kao i uvijek protekle u ugodnom okruženju i dobrom raspoloženju, korisnice su izrađivale nakit od trakica i šarenih perli, kao i ukrase odnosno slike od raznobojnih papirnatih trakica tzv. quilling-tehnikom. O toj tehnici (čiji naziv treba izgovarati "kviling") pisali smo u više navrata i spominjali da je ona za strpljive i spretne, što "Oazine" kreativke i jesu. Na taj su način nastale lijepe slike suncokreta, koje već uveliko ukrašavaju zidove ponosnih vlasnica, koje s nestrpljenjem iščekuju nadolazeće radionice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok