MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 10. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Dva stola za društvene igre...Dva stola za društvene igre...Dva stola za društvene igre...U srijedu, 11. X. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonteri: Berta Gubić, Dora Fabijan, Dubravka Simendić, Saša Vučković, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

'Oazini' volonteri: Stela Stanojević, Dora Fabijan (straga), Snežana Kapular, Saša Vučković, Berta Grubić'Oazini' volonteri: Stela Stanojević, Dora Fabijan (straga), Snežana Kapular, Saša Vučković, Berta Grubić'Oazini' volonteri: Stela Stanojević, Dora Fabijan (straga), Snežana Kapular, Saša Vučković, Berta GrubićPri dolasku u Dom "Oazini" volonteri neke su domske štićenike sreli već u parku ispred Doma. Vrijeme je bilo lijepo pa su popodne provodili u šetnji ili sjedeći na klupama. Drugi štićenici, zahvaljujući domskoj radnoj terapeutkinji Mariji Horvat, čekali su volontere za stolovima s društvenim igrama i kartama. Sljedećih se sat vremena u ugodnoj atmosferi igralo i kartalo, uz mnogo smijeha, naročito za kartaškim stolom, oko koga se našlo i nekoliko – kibicera.Stol za kartanje (lijevo)Stol za kartanje (lijevo)Stol za kartanje (lijevo)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok