MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 04. 2017.

Rad "Oazine" projektne asistentice (III/2017)

Sanela StanojevićSanela StanojevićTokom trećeg mjeseca 2017. godini u Mirovnoj grupi Oaza bila je zaposlena Sanela Stanojević iz Belog Manastira kao projektna asistentica na provođenju nekih "Oazinih" projekata i kao osoba mlađa od 30 godina. Sanela je po zvanju stručna specijalistica javne uprave, koje je stekla na Pravnom fakultetu Osijek.

1) Za projekt "Nenasilje je baš fora", osim priprema za radionice, pripremala je i dokumentaciju za praćenje projekta, koja uključuje potpisne liste za evidenciju djece koja pohađaju radionice te fotografiranje i sastavljanje članaka za "Oazinu" web-stranicu. Nakon odrađenih radionica, pratila je provedbu projekta, skidala fotografije s fotoaparata i arhivirala ih te arhivirala dokumente i odrađivala press clipping.

2) Za projekt "Volontiraj i ti" odrađivala je usporedbu anketnih listića o volonterima koje su ispunjavali srednjoškolci. Usporedba se temeljila na podacima iz 2012. i 2016. godine te je bilo potrebno izvući postotak za svaki pojedini odgovor i statistički usporediti i razvrstati odgovore. Za potrebe tog projekta izrađivala je plan na godišnjoj razini, odnosno raspored druženja sa starijim osobama i štićenicima doma, koji uključuje druženja na mjesečnoj razini.

3) Za projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" pomagala je oko priprema za održavanje javne tribine o sprječavanju zlouporaba ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba. Za javnu tribinu pripremala je letke, potpisne liste, tehničke stvari oko prezentacije i osvježenje tijekom prezentacije. Odradila je press clipping fotografija i članaka vezano za održanu javnu tribinu. Za isti projekt izradila je tablicu s popisom članaka s "Oazine" web-stranice vezano za sve projektne aktivnosti. Pripremila je rezultate projekta, koji uključuju evidencije korisnica i korisnika medicinske gimnastike, vježbi s fizioterapeutkinjom, druženja starijih osoba, besplatne pravne pomoći i rada gerontomajstora.

4) Za projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" sastavila je tablice za lakše praćenje projektnih aktivnosti i odrađenih radionica. Redovno je s voditeljicom projekta prolazila kroz svu dokumentaciju vezanu za projektne aktivnosti, detaljno pregledavala i razvrstavala liste i ostale dokumente. Nakon svake radionice odrađivala je press clipping, pregledala evidencijske liste, arhivirala fotografije i ažurirala popis fotoalbuma s "Oazine" facebook-stranice.

5) Njezin zadatak, koji se odnosio na sve projekte, bilo je redovno ažuriranje na dnevnoj bazi i praćenje rezultata. Stoga je izradila tablice koje su joj olakšale posao i u kojima je vodila evidencije i rasporede o odrađenim radionicama, broju korisnika, obrađenim člancima i objavama fotografija.

S posljednjim danom ožujka, "Oaza" je sporazumno raskinula radni odnos sa Sanelom Stanojević jer je ona u međuvremenu pronašla posao u svojoj struci u Zagrebu. Od prvog travnja na istom radnom mjestu počela je raditi Dragana Nikolić iz Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok