MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 04. 2016.

"Oazini" plesači na manifestaciji u Osijeku

'Oazini' plesači pred Gradskim vrtom u Osijeku'Oazini' plesači pred Gradskim vrtom u Osijeku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na poziv Plesnog studija Shine iz Osijeka, a zahvaljujući trenerici Aleksandri Bolmanović koja vodi "Oazine" plesne radionice petkom, desetero "Oazinih" mladih plesača učestvovala je 29. IV. 2016. godine na obilježavanju Svjetskog dana plesa u Osijeku, koji je obilježen u okviru manifestacije #OSjetiGimnastiku (Grand prix Osijek Žito Challenge Cup 2016).

"Oazini" plesači uživali su plešući uz vesele koreografije u masi s ostalom djecom (od vrtićke dobi pa do srednjoškolaca). Okupljenoj djeci obratio se osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, a pravo oduševljenje izazvao je pjevač Ivan Dečak, vokal grupe "Vatra", koji je i zaplesao s njima.

Nakon plesa, na pozornici, "Oazini" plesači imala su priliku vidjeti kako izgledaju pripreme za koncert, a ujedno i osjetiti atmosferu gimnastičkog natjecanja. Oko 19 sati na pozornici su se predstavili razni plesni izvođači(od baleta, preko plesnih grupa pa sve do malog brejkdensera od samo – pet godina).

Pročitano 880 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok