MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 10. 2017.

"Oazine" dječje radionice (X/2017)

Zavjese od folije i suhog lišćaZavjese od folije i suhog lišća(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2017. godine održane su četiri "Oazine" dječje radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan. Na sve četiri radionice volontirala je Berta Gubić.

  • Prva radionica (6. X. 2017) – 7 učesnika: 'Oazin' mali korisnik Hasan djecu je učio plesati.
  • Druga radionica (13. X. 2017) – 4 učesnika: djeca su uz pomoć velike folije i suhog lišća pravila velike zavjese, kojima su odmah ukrasili mjesto održavanja radionica.
  • Treća radionica (20. X. 2017) – 7 učesnika: djeca su od kugli od stiropora i reciklažnog tekstila pravila cvijeće. Na kraju radionice postavljena je izložba radova s prethodnih radionica.
  • Četvrta radionica (27. X. 2017) – 5 učesnika: vani je bilo nevrijeme pa su i djeca došla pokisla. Mjesto održavanja radionice okićeno je prigodnim ukrasima za "halloween party", a svi učesnici počašćeni su picom. Tom zabavicom završen je projekt "Nenasilje je baš fora", ali će se dječje radionice – nastaviti.
Pročitano 716 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok