MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 06. 2017.

Četvrta radionica u 1. i 2. r. OŠ Kn. Vinogradi

Tokom svibnja 2017. godine učiteljice prvog i drugog razreda Osnovne škole Kneževi Vinogradi: Dunja Kufner (1.a), Mihaela Kikić (2.a), Julijana Balint (1. i 4. r. PŠ Grabovac) i Monika Samardžić (1. i 2. r. PŠ Karanac) održale su posljednju, četvrtu radionicu pod imenom "Rješavamo sukobe" u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora". Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na toj radionici učenici su naučili razlikovati svakodnevne konfliktne situacije koje bi mogle od običnih nesporazuma prerasti u sukobe. Na danim primjerima učenici su rješavali konfliktne situacije i tako su stjecali potrebna iskustva u nenasilnom rješavanju sukoba.

Učenicima je bilo zanimljivo učiti kroz igru na njima primjeren način. Radeći na zadatku, naučili su kako trebaju svoje želje i potrebe jasno izraziti jer nerazumijevanje može dovesti do sukoba. Na kraju su zaključili kako je važno sukobe rješavati nenasilnim putovima.

Pročitano 572 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok