MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 10. 2017.

"Oazine" dječje radionice (IX/2017)

Kreativni rad mozaik-tehnikomKreativni rad mozaik-tehnikom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U devetom mjesecu 2017. godine održane su četiri "Oazine" dječje radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Prva radionica bila je parti, a ostale su bile kreativne. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan.

  • Prva radionica (1. IX. 2017) – 11 učesnika: parti uz picu i njihov odabir glazbe.
  • Druga radionica (8. IX. 2017) – 9 učesnika: djeca su se zabavila igrajući društvenu igru "Alias" (igralo se u timovima te su dobro surađivali).
  • Treća radionica (15. IX. 2017) – 8 učesnika: djeca su radila mozaik-tehnikom na način da su već gotove male kockice lijepili na za to predviđene šablone (konj!). S obzirom da se radilo o djeci koja ne mogu dugo držati pažnju na bilo kojoj aktivnosti, radili su u paru da bi što prije završili.
  • Četvrta radionica (29. IX. 2017) – 11 učesnika: djeca su radila s plastelinom na način da su ga oblikovali i pravili razne figurice uz pomoć već gotovih plastičnih šablona.

Napomena: Dana 22. IX. radionica nije održana zbog godišnjeg odmora voditeljice.

Pročitano 644 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok