MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 07. 2017.

"Oazine" dječje radionice (VI/2017)

Spomen-šalice za učesnike dječjih radionicaSpomen-šalice za učesnike dječjih radionica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U šestom mjesecu 2017. godine održano je pet "Oazinih" dječjih kreativnih radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan.

Prva radionica (2. VI. 2017) – 8 učesnika: djeca su, reciklirajući otpatke od rolni toaletnog papira, izrađivala držače za olovke uz pomoć tempera.

Druga radionica (9. VI. 2017) – 11 učesnika: djeca su akrilnim bojama bojala gipsane morske figurice.

Treća radionica (16. VI. 2017) – 10 učesnika: djeca su pravila ribice od kolaž-papira. Podijeljene su im i šalice s "Oazinim" logom i imenom projekta "Nenasilje je baš fora".

Četvrta radionica (23. VI. 2017) – 8 učesnika: od papira i prema posebnim shemama djeca su bojala, izrezivala, lijepila te ukrašavala čaše, koje su na kraju dobile oblik u 3D-tehnici.

Peta radionica (30. VI. 2017) – 11 učesnika: djeca su se već tradicionalne zabavila na svom partiju, uz sokiće, picu i svoj odabir pjesama. Pojedini su rješavali mali labirint jer nisu bili za ples.

Pročitano 777 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok