MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 09. 2017.

"Oazine" dječje radionice (VIII/2017)

Dječja radionica na 'friškom' zrakuDječja radionica na 'friškom' zraku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U osmom mjesecu 2017. godine održane su tri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan.

  • Prva radionica (4. VIII. 2017) – 9 učesnika: djeca su dobila gotovu tekućinu za pravljenje vodenih balončića te su se time zabavljali u dvorištu Društvenog centra, a prethodno su mogli koristiti kompjutere u "Oazinom" internet-klubu.
  • Druga radionica (11. VIII. 2017) – 8 učesnika: djeca su dobila razne šablone u paketićima s malim flomasterima te su bojali svoje izabrane figurice.
  • Treća radionica (18. VIII. 2017) – 7 učesnika: djeca su, koristeći akrilne boje, oslikavala male šalice za kavu.
  • Četvrta radionica (25. VIII. 2017) – nije održana: djece nije bilo iz više razloga – neki su bili na moru, u isto vrijeme održavao se i turnir u odbojci na pijesku, a neki su bili i u kazni; zato će se predviđeni parti održati već sljedećeg petka.
Pročitano 654 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok