MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 11. 2015.

Počeo novi tečaj njemačkog jezika

Polaznici tečaja željni novih znanjaPolaznici tečaja željni novih znanjaU ponedjeljak, 9. XI. 2015. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, počeo je novi tečaj njemačkog jezika za 29 polaznika željnih znanja iz tog stranog jezika. Tečaj vodi Tijana Nedić iz Bolmana, koja je pred diplomskim ispitom na osječkom Filozofskom fakultetu i koja će uskoro postati profesorica.

Njemački jezik danas je veoma "popularan", kako među mladima, tako i među malo starijima, posebno među onima koji se nadaju da će im znanje toga jezika osigurati svjetliju budućnost i da će im on biti neophodan za komunikaciju i rad u državama u kojima se govori njemački. Tečaj se opet održavati u dvije grupe, ali ovoga puta prva je grupa početnička (I. stupanj), a drugu grupu čine oni koji su već svladali osnove njemačkog te će sada učiti gradivo iz II. stupnja.

Mlada predavačica dobro se pripremila kako bi polaznicima na najlakši način objasnila taj složeni jezik i kako bi ih naučila ono što je njima najvažnije, npr. kako napisati zamolbu za posao, kako pronaći smještaj te kako razgovarati u restoranu, trgovini, kod doktora i u ostalim sličnim prilikama u kojima se čovjeku može naći za boravka u stranoj zemlji.

Tečaj će trajati 60 školskih sati, a polaznici koji na kraju zadovolje norme završnog testiranja dobit će potvrdu o pohađanju određenog stupnja njemačkog jezika. Polaznike očekuje mnogo truda te dosta zadaća i provjera znanja nakon svake obrađene lekcije. Zato im želimo sretno i uspješno učenje. Poznavanje njemačkog jezika može im donijeti samo promjene na bolje, kako u životu, tako i u radu.

Pročitano 834 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok