MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 09. 2015.

Tečaj njemačkog jezika (VIII/2015)

Predavačica Ivana ŠošićPredavačica Ivana Šošić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 14. VIII. 2015. godine u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održava se "Oazin" tečaj njemačkog jezika. 22 polaznika podijeljena su u dvije grupe kako bi se moglo kvalitetnije raditi i kako bi se lakše odrađivala individualna savjetovanja. Tečaj se sastoji od 60 nastavnih sati, a trenutno se stiglo do pola puta.

Polaznici su svladali osnove čitanja njemačkih riječi i jednostavna gramatička pravila te naučili neke riječi za najosnovniju komunikaciju i predstavljanje sebe drugima. Nakon odrađene prve i druge lekcije, 21 polaznik pristupio je provjeri znanja, koja se sastojala od pet zadataka sastavljenih od pet zasebnih pitanja. Uspješne rezultate ostvarilo je 14 polaznika, a sedam ih je bilo na rubu prolaznosti, no nadoknadit će to kroz daljnji rad i trud.

Na satu se naporno radi i pozorno prati svako objašnjenje prof. Ivane Šošić. Polaznicima se često omaknu i različiti lapsusi, što izaziva opći smijeh i ležerniju atmosferu. U daljnjem radu polaznike očekuje još dosta gradiva i provjera znanja, ali i uvjerenje da će gradivo svladati, a provjere uspješno proći te time ostvariti svoja očekivanja.

Pročitano 1044 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok