MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 11. 2015.

Donacija "Baranjske čistoće" za besplatne tople obroke

'Oazina' direktorica potpisuje ugovor'Oazina' direktorica potpisuje ugovorU ponedjeljak, 16. XI. 2015. godine, "Oazina" direktorica Vesna Nedić potpisala je ugovor s "Baranjskom čistoćom" o donaciji te firme u iznosu od 1.000 kuna za besplatne tople obroke najugroženijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Naime, od 2010. godine Mirovna grupa Oaza svakog radnog dana dostavlja besplatne tople obroke na kućne adrese 40 najugroženijih osoba s područja Grada Belog Manastira, koje određuje Centar za socijalnu skrb u suradnji s "Oazinim" timom. Obroci se pripremaju u Crvenom križu Osijek i dovoze u Beli Manastir, a onda ih "Oazin" vozač razvozi korisnicima.

Nabavku i distribuciju tih toplih obroka Grad Beli Manastir financira godišnjim iznosom od 90.000 kuna, a ostatak daje Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ova, 2015. godina imat će 251 radnih dana, što znači da će "Oaza" svojim korisnicima dostaviti čak – 10.040 besplatnih toplih obroka.

Međutim, koncem ove godine pokazalo se da će "Oazi" za tople obroke, usprkos odobrenim sredstvima Grada Belog Manastira i Ministarstva, nedostajati još 26.419,00 kuna. Stoga se "Oaza" obratila gradskim tvrtkama "Baranjskom vodovodu", "Baranjskoj čistoći" i Gradu Belom Manastiru s molbom da svojim donacijama pomognu skupiti nedostajuća sredstva kako "Oazini" korisnici ne bi ostali bez toplog obroka u predbožićno i prednovogodišnje vrijeme. Ubrzo je stigao pozitivan odgovor od "Baranjske čistoće" s donacijom od 1.000 kuna.

U ime svojih 40 korisnika Mirovna grupa Oaza
zahvaljuje
"Baranjskoj čistoći" na donaciji.

Pročitano 907 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok