MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 26. 10. 2015.

Uvodni sastanak za tečaj njemačkog jezika

Polaznici novog tečaja njemačkog jezikaPolaznici novog tečaja njemačkog jezikaU ponedjeljak, 26. X. 2015. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održan je uvodni sastanak vezan za dogovor oko pohađanja tečaja njemačkog jezika. Dogovoru je prisustvovalo 13 budućih polaznika, koji su dobili sve potrebne informacije vezane za literaturu, termine održavanja, broj dolazaka, zadaće i završni ispit te uvjete plaćanja, koje je stručno pojasnila "Oazina" direktorica Vesna Nedić.

Tečaj njemačkog jezika ponovno će voditi mlada profesorica Ivana Šošić, koja će se potruditi kako bi polaznici što lakše svladali tešku gramatiku i nepoznati jezik. Tečaj će trajati 60 školskih sati u vremenskom razdoblju od oko dva mjeseca. Bit će formirane dvije grupe, jednu će čine početnici, dok će druga grupa pohađati viši stupanj. Nakon odslušanih predavanja i uspješno položenog završnog ispita, polaznici će dobiti potvrdu o savladanom stupnja njemačkog jezika. Međutim, polaznike čeka dug put učenja, komuniciranja, pisanja, ovladavanja gramatikom i sve to, naravno, na njemačkom jeziku. Stoga svima želimo sretno i uspješno učenje.

PS. Prije početka tečaja, profesorica Ivana Šošić dobila je stalni posao pa ju je na tečaju zamijenila Tijana Nedić iz Bolmana, apsolventica Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Pročitano 695 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok