MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 03. 2016.

Novi tečaj njemačkog jezika

Prva grupaPrva grupa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu i četvrtak, 16-17. III. 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra počeo je novi tečaj njemačkog jezika za 30 polaznika. Kako je njemački jezik sve popularniji i traženiji u području zapošljavanja, Mirovna grupa Oaza ponovno je organizirala tečaj za sve zainteresirane i to ovoga puta čak u tri grupe.

Prve dvije grupe sastavljene su od početnika (19 polaznika), koji će se upoznati s osnovama njemačkog jezika i gramatike te naučiti govoriti o sebi i svakodnevnim životnim situacijama, poput posla, trgovine, doktora itd. Treća grupa namijenjena je naprednijim polaznicima (11 osoba). Kako su oni već svladali osnove, sad će učiti napredniju gramatiku i jasnije izražavanje na njemačkom.

Tečaj njemačkog jezika sastoje se od 60 školskih sati i završnog ispita, na kojem će se testirati naučeno te ukoliko završni ispit bude uspješno svladan, polaznici će dobiti potvrdu o završenom tečaju. Na prvom satu polaznici su dobili sve potrebne informacije vezane za literaturu, termine održavanja, broj dolazaka, zadaće i završni ispit te uvjete plaćanja, koje je stručno pojasnila "Oazina" direktorica Vesna Nedić. Tečaj vodi Tijana Nedić iz Bolmana, koja je pred diplomskim ispitom na osječkom Filozofskom fakultetu i koja će uskoro postati profesorica.

Prva grupa ima sate ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 15:30, druga istim danima od 15:30 do 18, a treća utorkom i četvrtkom, od 15 do 18 sati. Svim polaznicima želimo sretno i uspješno učenje.

Pročitano 907 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok