MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 11. 2015.

Početne lekcije tečaja njemačkog jezika

Vrlo motivirani polaznici tečajaVrlo motivirani polaznici tečajaNovi "Oazin" tečaj njemačkog jezik počeo se održavati 9. XI. 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru. Postoje dvije grupe polaznika: grupa početnika, koji se nisu prije susretali s njemačkim, te grupa nastavljača, koji su odslušali razinu A1 na prethodnom tečaju. Predavačica je Tijana Nedić iz Bolmana.

Početnici rade po udžbeniku "Themen aktuell 1". Dosad su odrađene prve dvije lekcije: osnovno upoznavanje i predstavljanje te kućanske aparate. Za prvu lekciju polaznici su pisali i provjeru znanja, u kojoj je čak 7 od 13 polaznika imalo rezultat veći od 90%.

Nastavljači rade po udžbeniku "Themen aktuell 2", a odrađena je prva lekcija: opisivanje ljudi i odjeće. I u njihovom testu 7 od 13 polaznika ima rezultat veći od 90%. Trenutno se radi lekcija posvećena zanimanjima, školovanju i poslu, uz pojačanu dodatnu gramatiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok