MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 10. 2015.

Završni ispit na tečaju njemačkog jezika

Polaznici 1. podstupnja A1-stupnja njemačkog jezikaPolaznici 1. podstupnja A1-stupnja njemačkog jezika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 3. X. 2015. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održan je završni ispit na tečaju njemačkog jezika za početnike. Nakon skoro dvomjesečnog učenja te 60 odslušanih sati i odrađenih vježbi, došlo je vrijeme da polaznici testiraju svoje znanje i pristupe polaganju završnog ispita. Tečaj je držala mlada i nezaposlena profesorica njemačkog jezika Ivana Šošić, koja je strpljivo objašnjavala i naporno radila s polaznicima, što dokazuju i rezultati ispita.

21 polaznik riješio je ispit s više od 70%, koliko je bilo potrebno za prolaz i dobivanje potvrde da je polaznik "pohađao 1. podstupanj A1-stupnja njemačkog jezika". Na prigodnom domjenku predavačica je podijelila i analizirala ispitne zadatke te uručila zaslužene potvrde, na radost svih polaznika. "Međutim", reče im mlada profesorica, "ovo je samo osnovno, tj. temelj za znanje njemačkog jezika, i morate dalje vježbati i učiti samostalno jer jezik se najbolje uči konstantnom komunikacijom i radom".

Mirovna grupa Oaza svim polaznicima čestita na ostvarenom rezultatu i nada se da će im tečaj pomoći u daljem životu i radu te da će uspjeti primijeniti naučeno. Na temelju velike zainteresiranosti, polaznici će imati priliku nastaviti dalje i pohađati drugi podstupanj A1-stupnja kako bi nastavili nadograđivati i proširivati svoje znanje. Ukoliko bude zainteresiranih, postoji mogućnost i ponovnog održavanja prvog podstupnja za one korisnike koji nemaju nikakvo predznanje. Stoga čestitamo svima i sretno za dalje!

Tečaj njemačkog jezika pohađali su: Ivana Bajkovec, Zorica Dudić, Dejana Gazdić, Jasmin Kapular, Marika Kobia, Danijel Malinić, Miroslav Mitrović, Risto Pajčin, Kamenko Perić, Evica Petković, Marija Radojčić, Vidoja Radojčić, Sanela Stanojević, Tea Stanojević, Nemanja Stojanović, Elvira Tuksar, Jasna Šalajić, Željka Šutalo, Saša Vučković i Vanja Zagvozda.

Pročitano 1134 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok