MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 05. 2009.

Završen tečaj njemačkog jezika za naprednu grupu

Tečaj njemačkog jezika
7 polaznika uspješno je završilo tečaj

U utorak, 26. V. 2009. godine završen je "Oazin" tečaj njemačkog jezika za naprednu grupu polaznika. Tečaj se odvijao u sklopu potprojekta "Besplatna informatička obuka i tečajevi stranih jezika za nezaposlene Baranjce" Projekta socijalnog i gospodarskog oporavka (PSGO) Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Predavanja su započela 3. IV. 2009. godine, a održavala su se u početku 2 puta tjedno po 3 sata, a kasnije 3 puta tjedno po 3 sata. Predavačica je bila Izabela Wilhelm-Arsić iz Čeminca. Ovaj tečaj, kao i tečaj engleskog jezika, organiziran je u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje isključivo za nezaposlene osobe kako bi se povećala njihova konkurentnost na tržištu rada.

Grupa je na početku imala 11 polaznika, a tečaj je uspješno završilo 7 osoba (na slici): Ana Ferčić, Slobodanka Laketa, Nevenka Kolesarić, Boris Gligorić, Izabela Wilhelm Arsić- predavačica, Gordana Ranković, Sanja Nuspahić i Jasna Nikolić (nije na slici), svi iz Belog Manastira.

Evaluacija na kraju tečaja pokazala je da su polaznici zadovoljni tečajem i radom predavačice Izabele Wilhelm-Arsić. I za ovu grupu polaznika, kao i za ostale grupe na "Oazinim" tečajevima i edukacijama, karakteristično je to da je svima žao što tečaj završava. Uglavnom svi polaznici iskazuju želju da idu i na napredne tečajeve ili na neke druge koji se održavaju u "Oazi". Obično svi naglašavaju da bi voljeli ići na tečajeve s istom grupom. To pokazuje da korisnici u "Oazu" ne dolaze samo da bi nešto naučiti, nego da bi se i družili i čak sklopili nova prijateljstva. "Oazinim" aktivistima pravo je zadovoljstvo kad vide da polaznici kući odlaze zadovoljni.

Pročitano 1071 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok