MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 05. 2015.

Plesne radionice za mlade iznad 14 godina (IV/2015)

Plesne radionice na otvorenomPlesne radionice na otvorenomU mjesecu travnju 2015. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održavale su se, u organizaciji Mirovne grupe "Oaza", plesne radionice za mlade iznad 14 godina. Radionice se održavaju petkom od 20 do 22 sata i subotom od 11 do 13 sati. Vodi ih plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka, zaposlena u "Oazi" kroz projekt "Budi i ti za NE nasilje". Sveukupno je održano šest plesnih radionica, nešto manje nego inače zbog uskršnjih blagdana.

Na radionicama je bilo svega, od zanimljivih zgoda do bezazlenih padova. Bilo je i smijeha, ali i napora jer su odrađeni i treninzi snage kako bi plesači bili što spremniji i čvršći za aktivan tempo. Uz naporne vježbe i upornost svladana je i usavršena kompletna koreografija. Budući da je u travnju bilo lijepih i sunčanih dana, pojedine radionice održane su na otvorenom, u dvorištu Društvenog centra, na radost svih mladih, ali i znatiželjnih prolaznika, koji su s osmjehom popratili radionice. Krajem mjeseca bile su završne pripreme za nastup koji je planiran za 9. V. 2015. godine u sklopu Sajma udruga Baranje.

Pročitano 703 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok