MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 05. 2015.

Mladi za EU: Sanela Stanojević

Sanela Stanojević i njezina mentorica Vesna NedićSanela Stanojević i njezina mentorica Vesna NedićU mjesecu travnju 2015. godine u Mirovnoj grupi Oaza započela je raditi Sanela Stanojević (26 godina) iz Belog Manastira, koja je završila Stručni upravni studij u Osijeku. U "Oazi" radi preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a kroz mjeru javni rad – Mladi za EU. U sljedećih šest mjeseci stjecat će nova znanja i vještine u pripremi i provedbi projekata financiranih sredstvima Europske Unije.

Tokom prvih radnih dana upoznavala se s Mirovnom grupom Oaza (Statut, pravilnici, pojedini projekti…) i načinima njezinog djelovanja, npr. u Internet-klubu i Burzi odjeće i obuće, gdje je kroz dežurstva došla u kontakt s "Oazinim" korisnicima i njihovim potrebama.

Nakon početnog upoznavanja, uslijedilo je istraživanje pojedinih dokumenata i, u dogovoru s mentoricom, njihovo usklađivanje s trenutnim radom udruge. Upoznala se i s "Oazinim" uredom, u kome se obavljaju različiti administrativni poslovi: upisivanje odlazne i dolazne pošte i ispisivanje povratnica za poštanske usluge, pisanje različitih izvještaja vezanih za protekle događaje i manifestacije, pregledavanje časopisa "Udruga" s novostima vezanim za poslovanje i problematiku udruga u RH, vođenje evidencije članstva, usklađivanje Statuta s novim zakonskim izmjenama…

Također je posjetila knjigovodstveni servis koji za "Oazu" vrši knjigovodstvene usluge i sudjelovala u akcijama koje su organizirali "Oaza" ili njezini partneri i na taj se način upoznala s provedbom "Oazinih" projekata i aktivnosti. Sudjelovala je i na javnim tribinama u Maticama umirovljenika u Dardi i Belom Manastiru i njihovim pripremama te se pobliže upoznala i s takvom vrstom rada. Bila je prisutna i na organiziranom izlaganju u Belom manastiru Zaklade Slagalica "Naš doprinos zajednici", gdje se upoznala s kalendarom natječaja, kriterijima dodjele financijskih sredstava i najčešćim administrativnim pogreškama podnositelja projektnih prijedloga…

Pročitano 1900 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok