MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 05. 2015.

Video: Nastup prve "Oazine" plesne skupine

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 9. V. 2015. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, a za vrijeme odvijanja dviju manifestacija: "Različitost je bogatstvo" i Sajma udruga Baranje 2015, održan je kulturno-umjetnički program ispunjen nastupima belomanastirskih KUD-ova i plesnih skupina.

Među njima je nastupila i prva "Oazina" plesna skupina za mlade iznad 14 godina, kojima je to bio prvi javni nastup. Izveli su modernu plesnu koreografiju na stranu muzičku numeru pod vodstvom plesne instruktorice Aleksandre Bolmanović. Njihov javni nastup rezultat je besplatnih plesnih radionica koje se održavaju u "Oazi" svakog petka i subote. Polaznici radionica uložili su mnogo truda i u kratkom vremenu naučili plesne korake, ali i usavršili koreografiju za nastup pred brojnom publikom.

"Oazini" hrabri plesači su: Luka Bošković, Dajana Čapo, Berta Gubić, Vanesa Kovač, Tatjana Ljubić, Valentina Markan, Petra Slokan, Saša Vučković … i još nekoliko njih koji se nisu mogli pridružiti nastupu u subotu. Izvedba je bila više nego odlična te su mladi svojom vedrinom i brzim i spretnim pokretima oduševili prisutne gledatelje, koji su ih na kraju nagradili pljeskom, baš kako i zaslužuju.

Moramo ih još jednom pohvaliti i priznati da su nas sve ugodno iznenadili jer su sve to svladali u zbilja kratkom vremenskom razdoblju. S nestrpljenjem iščekujemo njihovu novu koreografiju i novi nastup, koji je planiran već povodom kraja ove školske godine.

Pročitano 1316 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok