MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 02. 2015.

Završni ispit na tečaju njemačkog jezika

Prva grupa polaznikaPrva grupa polaznika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. II. 2015. godine, održan je završni ispit na tečaju njemačkog jezika za polaznike prvog podstupnja A1-stupnja. Ispitu je pristupilo dvanaestero od 20 polaznika i svi su ga uspješno položili. Čestitamo! To su: Željka Bagarić, Tomislav Budimir, Nada Ćuk, Stefana Detelić, Andrija Dumančić, Ivana Ilijavec, Ana Lacković, Danko Matijević, Tomislav Rob, Miona Škvorc, Nikolina Tkalec i Nataša Veselko.

Druga grupa polaznikaDruga grupa polaznikaNa kraju ispita podijeljene su im potvrde kojima se utvrđuje da su polaznici uspješno pohađali tečaj njemačkoga jezika. Potvrde se ne upisuju u radnu knjižicu, ali stečena znanja svakako će biti korisna našim polaznicima. Svečani trenuci zabilježeni su zajedničkim fotografiranjem polaznika s "Oazinim" aktivisticama Vesnom i Anom te s predavačicom Irenom Vukas.

Polaznici su ispunili i evaluacijske listiće, kojima su ocijenili tečaj te iznijeli svoje prijedloge, pohvale, komentare i sl. Oni će biti korisni našoj predavačici, ali i "Oazi" kako bismo saznali čime su polaznici zadovoljni i na čemu bi još trebalo raditi kako bismo poboljšali kvalitetu usluge. Predavačica i tečaj njemačkoga jezika u cjelini su dobili veoma dobre ocjene, a polaznici su pokazali zanimanje za eventualni nastavak tečaja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok