MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 02. 2015.

Poziv na tribinu o otpisu dugova

Ministrica OpačićMinistrica OpačićU srijedu, 11. II. 2015. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru, održat će se javna tribina "Novi početak" na temu otpisa dugova za socijalno najugroženije građane. O mjerama za  ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana koji su ovršenici u postupcima prisilne naplate tražbina male vrijednosti na novčanim sredstvima, kao i o drugim socijalnim politikama, govorit će i odgovarati na pitanja građana Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih.

S obzirom da se radi o temi koja je izazvala veliki interes u cijeloj Hrvatskoj, pozivaju se svi zainteresirani Belomanastirci i ostali Baranjci da dođu na tribinu.

Pročitano 965 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok