MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 12. 2014.

Prvo druženje starijih osoba

Prijateljice već 50 godinaPrijateljice već 50 godinaU nedjelju poslijepodne, 7. XII. 2014. godine, održano je prvo druženje osoba starijih od 60 godina. Takva druženja organiziraju se u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Prvo druženje inicirala je "Oazina" aktivistica Stela Fabijan u domu Grete R. Uz Stelu, na druženju su se okupile tri prijateljice koje se poznaju već pedeset godina, tj. od djetinjstva. Prvo su se malo šalile na račun slikanja i šminke, pa malo nasmijale i porazgovarale, a potom su druženje nastavile uz kartanje i obavezan – desert.

Pročitano 811 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok