MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 11. 2014.

Pripreme za tečaj njemačkog jezika

Predavačica Irena Vukas (desno)Predavačica Irena Vukas (desno)Nakon duže pauze, Mirovna grupa Oaza opet organizira tečaj njemačkog jezika. Tečaj je oglašen preko Zavoda za zapošljavanje i lokalnih medija pa su se u proteklih mjesec dana prijavile 24 zainteresirane osobe. Prvi sastanak budućih polaznika s predavačicom Irenom Vukas iz Vardarca i organizatorima tečaja održan je u zajedničkom prostoru Društvenog centra u utorak, 25. XI. 2014. godine, s početkom u 8:30 sati. Dvije osobe zainteresirane su za drugi stupanj, a sve ostale za prvi, početni stupanj.

Na prvi sastanak došlo je dvadesetoro budućih polaznika, a dvoje se opravdalo nemogućnošću dolaska. Tečaj počinje sljedećeg ponedjeljka, 1. XII. 2014, s početkom u 8:30, i sva će se predavanja održavati u prijepodnevnim satima. Grupa će ipak biti nešto manja jer zaposlenim osobama ne odgovaraju prijepodnevni sati, a predavačica zbog autobusnog reda vožnje ne može predavanja održavati u poslijepodnevnim satima.

Tečaj ima socijalnu cijenu, no to nije razlog velikom broju prijavljenih kandidata. Većina polaznika je mlađe životne dobi i bez zaposlenja i pristupaju učenju njemačkog jezika jer se spremaju – za odlazak u inozemstvo u potrazi za poslom.

Pročitano 1051 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok