MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 11. 2014.

Promocija knjige "Iz srca i duše"

Đorđe Nešić, Mihajlo Zečević i Milica ĆućićĐorđe Nešić, Mihajlo Zečević i Milica Ćućić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 25. XI. 2014. godine, u prostorijama Pododbora Osijek SKD-a "Prosvjeta" održana je promocija pjesničke knjige "Iz srca i duše" (128 str.) Mihajla Miće Zečevića iz Klise. Knjigu je izdao Pododbor Osijek, a uredili su je Đorđe Nešić iz Bijelog Brda i Nikola Živković iz Belog Manastira. U knjigu su uvrštene izabrane i nove pjesme, a o njima su govorili urednik i pisac pogovora Đorđe Nešić, pjesnik Milenko Vasiljević i sam autor Zečević, dok su pjesme čitali Milica Ćućić, učenica trećeg razreda osnovne škole iz Klise, i autor.

U promociji je učestvovala i Etnogrupa "Đurđevak" iz Bobote, otpjevavši nekoliko pjesama. Prvi glas u toj grupi pjevala je Popovčanka Aleksandra Vukadinović, učenica Glazbene škole Frane Kuhača Osijek. Knjiga je izdana zahvaljujući brojnim sponzorima, među kojima su i Grad Beli Manastir te baranjske općine Darda, Jagodnjak i Kneževi Vinogradi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok