MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 04. 2014.

Kopanički učenici uživaju u "Oazinim" radionicama

Prvi razred Područne škole Jaruge, učiteljica Vesna PandurićPrvi razred Područne škole Jaruge, učiteljica Vesna PandurićNa koji način su učitelji trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice proveli prvu i drugu radionicu iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE", mogli smo pročitati i vidjeti u prethodnom članku (ovdje). Učiteljice prvih i drugih razreda Marina Knežević, Janja Matasović, Vesna Pandurić i Anica Vučković tokom trećeg mjeseca također su održale radionice u svojim razrednim odjelima.

To su bile sljedeće radionice: "Svi smo mi različiti, a opet isti", "Vjerujemo jedni drugima" i "Dobra komunikacija". Po njihovim riječima, radionice su bile izuzetno uspješne te su učenici pokazali veliku zainteresiranost i uživanje u njima.

Da podsjetimo: radionice iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE", osim u Osnovnoj školi "Ivan Filipović" u Velikoj Kopanici, održavaju se i u belomanastirskom Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati te u Osnovnoj školi Popovac. Cilj projekta je usmjeriti učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije, na poštivanje ljudskih prava i na nenasilno rješavanje sukoba.

Pročitano 1317 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok