MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 12. 2013.

Dječje radionice o nenasilnoj komunikaciji (XII/2013)

Uz edukaciju i kreativno izražavanjeUz edukaciju i kreativno izražavanjeU dvanaestom mjesecu 2013. godine održane su tri dječje radionice iz projekta "Edukacijom do nenasilne komunikacije", koje se financiraju sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dijelom vlastitim sredstvima. Održavaju se u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Cilj radionica bio je razumijevanje sukoba kao problema koji treba riješiti, osvještavanje vlastitog ponašanja u sukobu te različitih stilova ponašanja u konfliktnim situacijama ovisno o tome s kim smo u sukobu.

Osim edukativnog dijela, djeca su na radionicama pravila ukrase za jelku te božićne čestitke za osobe starije životne dobi koje su korisnici "Oazine" socijalne usluge pomoć u kući. Za Božić "Oaza" je svoje male i mlade korisnike darivala prigodnim - paketićima.

Pročitano 1215 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok