MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 12. 2013.

Dječje radionice o nenasilnoj komunikaciji (XI/2013)

Novinarka Stana Nemet na dječjoj radioniciNovinarka Stana Nemet na dječjoj radioniciU jedanaestom mjesecu 2013. godine održane su tri dječje radionice iz projekta "Edukacijom do nenasilne komunikacije", koje se financiraju sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dijelom vlastitim sredstvima. Održavaju se u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Cilj radionica bio je da djeca, kroz različite aktivnosti i vježbice, uče o izgradnji povjerenja u sebe i druge, razvijaju samopouzdanje, samopoštovanje i neovisnost o tuđem mišljenju te uvjerenje da smo svi važni i vrijedni ljubavi i pažnje.

Jednu od radionica posjetila je novinarka Stana Nemet s lokalnog Radija Banska kosa, s kojom su djeca popričala o svojim utiscima s radionica i razlozima zašto dolaze u Mirovnu grupe Oaza. Razgovor s radijskom novinarkom za njih je bilo jedno novo iskustvo, u kojem su, uz male nagovore, ipak rado sudjelovala.

Na kraju radionica o nenasilnoj komunikaciji uvijek ostane vremena i za kreativno izražavanje, glumu ili pak slušanje muzike s – laptopa.

Pročitano 1215 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok