MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 12. 2013.

Korisnici "Oazine" pomoći u kući zahvaljuju na paketićima

Priprema paketića za stare osobePriprema paketića za stare osobeNakon što su gerontodomaćice podijelile božićno-novogodišnje paketića korisnicama (42) i korisnicima (4) "Oazine" socijalne usluge pomoć u kući, stigle su i prve reakcije od strane korisnika. Ove godine paketići i nisu bili baš tako skromni (vrijednost im je 46 kuna), a nabavljeni su sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih kroz socijalni program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Baka Nada Janović iz Šećerane nazvala je "Oazu" telefonom da se zahvali na dobivenom poklonu i da kaže da bi joj paketić, i da je bio puno skromniji, mnogo značio. Zna ona da su vremena teška pa je za pohvalu to što je "Oaza", za tako mnogo korisnika (46), uspjela osigurati malo bolje paketiće. Zahvalila se i na čestitki, koju su upravo za tu svrhu izradile "Oazine" kreativke na likovno-kreativnim radionica utorkom pod vodstvom Ane Jeličić.

Zahvali su se priključile i Mika Malivuk iz Belog Manastira te Mirjana Bošković iz Branjinog Vrha. A "Oazin" tim se zahvaljuje Ministarstvu socijalne politike i mladih, koje financira socijalnu uslugu pomoć u kući. "Oaza" se nada da će je i ubuduće financirati jer su potrebe zaista velike. Puno je, naime, starih osoba koje su same, bolesne, nemoćne i s veoma skromnim prihodima. Njima je svaka pomoć dobrodošla, a posebno pomoć u kući.

Pročitano 990 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok