MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 10. 2013.

Dječje radionice o nenasilnoj komunikaciji (IX/2013)

Likovno-kreativno izražavanje na dječjim radionicamaLikovno-kreativno izražavanje na dječjim radionicamaIako je u petom mjesecu 2013. godine završen projekt "Edukacijom do nenasilne komunikacije", Mirovna grupa Oaza nastavlja održavati dječje radionice o nenasilnoj komunikaciji sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dijelom vlastitim sredstvima.

U devetom mjesecu 2013. godine održane su, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, četiri takve radionice i to svakog petka od 18 do 20 sati, a vodila ih Stela Fabijan. U prosjeku je na radionicama bilo po osam malih i mladih korisnika, a osjećao se početak školske godine jer učenici iz popodnevne smjene nisu stizali na radionice.

Cilj ovomjesečnih radionica bio je da se, kroz razne načine i zabavne igrice, djeca upoznaju s osjećajem bijesa i kako se suočiti s njim. Razgovaralo se o tome kako ga oni proživljavaju te kako ga se riješiti.

Djeca su se dobro uključila u tu temi i, za razliku od drugih tema, jako su dobro odradila vježbicu pod nazivom "Oblik i boja mog bijesa". Način njihovog prezentiranja bijesa bio je vrlo zanimljiv jer su to i emocionalno proživljavali, a bilo je i crvenih obraza, mahanja rukama, lupanja nogama o pod i sl.

I ovaj mjesec zaključen je – partijem.

Pročitano 1117 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok