MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 12. 2013.

"Oazine" kreativke na kavi u Hotelu Patria

Skromni domjenak za 'Oazine' kreativkeSkromni domjenak za 'Oazine' kreativkeOvogodišnji 13. dan posljednjeg mjeseca u godini bio je i petak, što po nekima nije baš sretan dan. No, kao i uvijek, ima iznimaka, a to su ovoga petka bile korisnice "Oazinih" kreativnih radionica za žene. Baš ovoga petka, njima u čast i zahvalnost za predanost tokom godine, "Oazin" tim priredio im je mali, skromni domjenak u Hotelu Patria.

Redovito smo, svakoga mjeseca, na ovoj web-stranici izvještavali o kreativnim radionicama koje se u zajedničkom prostoru Društvenog centra održavaju ponedjeljkom i utorkom. Zato ovaj put nećemo o radionicama, nego više o našim korisnicama, ženama vrijednih ruku i bujne mašte, koje zaista potvrđuju onu poznatu izreku "mašta može svašta". One znaju slikati, bojati, nizati, mijesiti, heklati, slušati, pričati, savjetovati i u nevolji pomagati, što su u više navrata i pokazale.

Vrijedno su izrađivale čestitke i poklone za stare i nemoćne, šarene cvjetiće za maloga Matiju, razne poklončiće za bolesnog Nikolu i korisnike besplatnih toplih obroka… Da, u svim tim akcijama naše su korisnice dale svoj doprinos uz osmijeh, ne mjereći vrijeme i uloženi trud. E, pa baš zbog svega toga, a svjesne kriznih vremena, korisnice Donka, Dragana, Elvira, Jelisavka, Katica, Ljuba, Magda, Mara, Milka, Mira, Rožika, Sabina, Savica, Snježa i Stela, s "Oazinih" aktivisticama Anom, Dubravkom, Jelenom i Vesnom, čavrljajući uz kavu i kolače, provele su jedno ugodno zimsko veče, s odlučnošću da tako nastave i u novoj, 2014. godini.

Pročitano 1422 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok