MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 10. 2013.

Forum podunavskih zemalja u bugarskom Ruseu

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu Od utorka do četvrtka, 29-31. X. 2013. godine, u bugarskom gradu Ruse, održan je forum predstavnika podunavskih zemalja po projektu "Donauwandel 2013", kojega provodi Fondacija "Elias Canetti" u suradnji s Fondacijom Agapedia, s Fondacijom Liebenau, s Diakonie Baden i s Fondacijom Baden-Württemberg.

Učesnici foruma bili su predstavnici civilnog sektora podunavskih zemalja, među kojima su bile i članice osječke Udruge za rad s mladima "Breza" Kristina Babić i Gordana Ilakovac, sa svojim štićenicama iz Stambene zajednice (Anđelom, Josipom, Mihaelom i Stefani), te članica Mirovne grupe Oaza Ana Jeličić.

Moto projekta je: kretati sesusretati se – djelovati, a misli se na cijeli tok rijeke Dunava, od njenog izvora do ušća, i tako doći do novih saznanja o razvoju društva, ekologiji, privredi, kulturi i politici. Sva tri dana bila su jako sadržajna i do kraja ispunjena. Bilo je puno kvalitetnih predavanja, primjera dobre prakse i međusobnog druženja, osobito među mladima na kreativnim radionicama. Pored radnog dijela, ljubazni domaćini omogućili su učesnicima i kratko upoznavanje s ljepotama i znamenitostima grada Rusea, koji ima bogatu prošlost.

Pročitano 1009 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok