MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 01. 2015.

Sastanak u LAG-u

Razgovor o suradnji Sombora i Belog ManastiraRazgovor o suradnji Sombora i Belog ManastiraU utorak, 13. I. 2015. godine, gradonačelnik Grada Sombora Saša Todorović i njegov zamjenik Vladislav Živanović, koji su na te dužnosti izabrani u svibnju 2014. godine, bili su u prvom službenom posjetu Gradu Belom Manastiru. S belomanastirskim gradonačelnikom Ivanom Dobošem i njegovim zamjenikom Predragom Stojanovićem posjetili su i Lokalnu akcijsku grupu (LAG) Baranja.

Primila ih je Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a. Ona je somborskim dužnosnicima ukratko predstavila LAG Baranja, njegove članove, područje djelovanje, način financiranja, aktivnosti, rad na prethodnoj i novoj Lokalnoj razvojnoj strategiji Baranje, suradnju s LAG-ovima u Srbiji...

Grad Sombor zainteresiran je za suradnju s Gradom Belim Manastirom u budućim projektima, kao i na drugim područjima gdje je suradnja moguća, ali i za baranjska iskustva s LAG-om, koja će koristiti kad bude osnivao svoju lokalnu akcijsku grupu.

Tom sastanku prisustvovala je i Vesna Nedić, "Oazina" projekt-koordinatorica. Belomanastirski gradonačelnik predstavio ju je gostima iz Sombora kao direktoricu jedne od najaktivnijih baranjskih udruga, koja je jedan od svojih projekata čak prezentirala u Europskom parlamentu u Briselu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok