MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 11. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2013)

Jelonoše s toplim obrocimaJelonoše s toplim obrocimaKao i proteklih mjeseci, tako je i u mjesecu listopadu 2013. godine Mirovna grupa Oaza nastavila provođenje programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koji financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih te Grad Beli Manastir. Kroz navedeni program se, pored ostaloga, pruža i socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka našim najugroženijim sugrađanima, kojih je trenutno 40.

Topli obroci stižu svakog radnog dana iz osječkog Crvenog križa, a "Oazin" ih razvozač korisnicima dostavlja u vremenu od 12 do 15 sati. A korisnici strpljivo, ali sa znatiželjom, očekuju razvozača, zapitkujući što je na dnevnom meniju pa, zavisno od toga sviđa li im se jelo ili ne, razvozaču upućuju širok ili škrt osmijeh. Ali ipak osmijeh, što je i cilj cijelog tog programa, jer u današnjoj situaciji vidjeti zadovoljno, nasmiješeno lice prava je rijetkost.

Pročitano 1085 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok