MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 09. 2015.

Dogovor oko provedbe novog projekta

Vesna Nedić, Ana Jeličić i Ljiljana GusićVesna Nedić, Ana Jeličić i Ljiljana GusićU utorak, 8. IX. 2015. godine, s početkom u 13 sati, u "Oazinom" uredu održan je sastanak Ljiljane Gusić, predsjednice Udruženja žena "Udahni život" iz Stanišića kod Sombora s "Oazinim" aktivisticama Vesnom Nedić i Anom Jeličić. Na sastanku su dogovarane zajedničke aktivnosti iz projekta "Trag ljudskih zuba". Nosilac projekta je udruženje iz Stanišića, a "Oaza" je partner.

Cilj projekta je skretanje pažnje mladim ljudima – srednjoškolcima na sve učestalije nasilje nad ženama i nasilje u obitelji. Donator projekta je Ekumenska inicijativa žena (EIŽ) iz Omiša.

Udruženje žena ''Udahni život'', u suradnji s Kamernom scenom ''Miroslav Antić'' iz Sente, prikazat će pozorišnu (kazališnu) predstavu ''Trag ljudskih zuba'' jednom u Somboru i jednom, u suradnji s "Oazom", u Belom Manastiru. Pozvat će se srednjoškolci da odgledaju tu predstavu, a nakon nje da učestvuju u raspravi na temu nasilja nad ženama i u obitelji.

Dogovoreno je da će se predstava prikazati u belomanastirskoj kinodvorani, a datum će biti određen kasnije, nakon dogovora s ravnateljem Centra za kulturu i ravnateljima belomanastirskih srednjih škola.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok