MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 09. 2013.

Sastanak programskog tima za program "Volontirajmo za zajednicu"

Ana Jeličić, Mirjana Marjanović, Gordana Jakopec,  Ivana Ileš, Vesna NedićAna Jeličić, Mirjana Marjanović, Gordana Jakopec, Ivana Ileš, Vesna NedićU četvrtak, 26. IX. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" održan je drugi sastanak programskog tima za program "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Program od 1. VI. 2013. godine provodi Mirovna grupa Oaza u partnerstvu s "Alergom" i s Gradom Belim Manastirom.

Sastanku su uime "Alerge" prisustvovale dr. med. Mirjana Marjanović, Ivana Ileš, Gordana Jakopec i Marica Kramarić, a uime "Oaze" Vesna Nedić i Ana Jeličić.

Tema sastanka bila je anketiranje građane Grada Belog Manastira. Anketari će biti volonteri koji su prošli edukaciju o volontiranju. Oni će anketirati 500 građana, koji će – ako se odazovu na poziv anketara – popunjavati anketne listove s 15 pitanja: što je za vas volontiranje, znate li nekoga tko volontira, jeste li imali prilike raditi nešto volonterski, ako jeste – gdje… Onim građanima koji pokažu interes za volontiranjem, ponudit će se da popune pristupnicu za "Oazinu" bazu podataka o volonterima s područja Grada Belog Manastira. Anketirat će se i institucije i udruge o tome imaju li volontere, trebaju li ih, za koje poslove itd.

I pojedini članovi "Alerge" dio su volonterskog tima koji će provoditi spomenuto anketiranje.

Pročitano 1465 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok