MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 04. 2014.

Akcija "Za čistiji i zdraviji Grad Beli Manastir"

Vrijedni članovi "Oaze" i P.G.D.I.-jaVrijedni članovi "Oaze" i P.G.D.I.-ja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje)

U sklopu akcije "Za čistiji i zdraviji Grad Beli Manastir", koju je organizirao Grad Beli Manastir, partner na "Oazinom" projektu "Volontirajmo za zajednicu", u petak, 25. IV. 2014. godine, držana je "Zelena čistka" na više lokacija u Belom Manastiru, od kojih je jedna bila i okolica Društvenog centra, u kome "Oaza" ima sjedište. U akciji je učestvovalo 200-tinjak građana. Akcija je trajala od devet do dva sata poslijepodne. Dok je "Oazin" tim, skupa s članovima P.G.D.I.-ja, čišćenje sveo na park oko Društvenog centra i duž Ulice J. Antala, drugi volonteri ("Luna", DVD…) te mehanizacija "Baranjske čistoće" čistili su druge dijelove Belog Manastira i uklanjali divlje deponije smeća.

No, gdje god se akcija odvijala tog tmurnog dana, bila je uspješna i na kraju je uljepšala naš Grad i njegov okoliš. Tom ljepšem okolišu doprinos su dali i članovi Savjeta mladih, koji su istog dana širom grada distribuirali hranilice za malene ptice, koje su izrađene u partnerstvu s "Oazom", o čemu se opširnije može pročitati ovdje. I tako su, po tko zna koji put, članovi "Oaze" u suradnji s volonterima i drugim partnerima dali svoj doprinos svome Gradu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok