MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 03. 2014.

Drugi modul Menadžmenta volontera

'Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu''Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao što smo i najavili, u nedjelju, 2. III. 2014. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održan je drugi modul iz edukacijskog ciklusa "Menadžment volontera", a u sklopu projekta "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Edukaciju su provodile trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Crvenog križa Osijek.

Tom modulu, pod nazivom "Kako naći odgovarajući posao za volontera i obrnuto", prisustvovalo je 14 polaznika iz grupe koja broji 16 članova. Dvoje ih nije došlo zbog bolesti. Zahvaljujući trenericama, edukacija koja je trajala od 10 do 16 sati bila je zanimljiva, interaktivna i – prema riječima polaznika – sve ih jednako zaokupljala, a vrijeme je brzo prolazilo. Radnu atmosferu zorno nam dočaravaju mnogobrojne fotografije koje je snimio vrijedni "Oazin" kompjuteraš Neno Radić.

Na edukaciji su polaznici imaju zaista dobru priliku čuti i naučiti nešto novo kako bi poboljšali ili unaprijedili rad svoje udruge. Pored već navedenoga, treba spomenuti i neformalna druženja tokom pauze za kavu ili čaj, a "Oaza" kao dobar organizator nije zaboravila ni nedjeljni ručak. I tako, dok neki nedjelju provode izležavajući se u svojim domovima, naša vrijedna grupa marljivo radi usvajajući nova znanja. Danas je, kao što nam je poznato, cjeloživotno učenje važnije nego ikada prije.

Pročitano 1162 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok