MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 25. 05. 2014.

Evaluacija programa "Volontirajmo za zajednicu"

'Oazine' i 'Alergine' aktivistice'Oazine' i 'Alergine' aktivisticeU nedjelju, 25. V. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskom Hotelu Patria aktivistice "Oaze" i "Alerge" na zajedničkom su sastanku provele vrednovanje (evaluaciju) programa "Volontirajmo za zajednicu". Programskom evaluacijom došlo se do spoznaje da su ciljevi programa u potpunosti ostvareni, a procesnom evaluacijom utvrđeno je da se program provodio u skladu s akcijskim planom.

Odrađene su sve aktivnosti toga programa i provedene sve planirane volonterske akcije u zajednici, pa čak i više nego što je planirano, a u program se uključio veliki broj građana i kao korisnici i kao volonteri u zajednici.

Program "Volontirajmo za zajednicu", koji je financiralo Ministarstvo socijalne politike i mladih i koji su u partnerstvu provodile "Oaza" i "Alerga", prestaje krajem mjeseca svibnja 2014. godine. Aktivistice koje su bile na evaluaciji popunile su i "Upitnik za procjenu razine uspješnosti i učinkovitosti povezivanja i djelovanja partnerskih organizacija".

Partneri na programu zaključili su da je partnerstvo u potpunosti uspjelo, da su na vrijeme informirali jedne druge, da im se povećao broj korisnika otkada rade u partnerstvu, da su zajedničkim radom uspjeli utjecati na podizanje svijesti o potrebi volontiranja te da svojim primjerom mogu potaknuti druge na animiranje građanstva da volonterski nešto naprave u zajednici za dobrobit svih građana.

Pročitano 1076 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok