MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 05. 2014.

Sastanak programskog tima

Program *Volontirajmo za zajednicu*Program *Volontirajmo za zajednicu*U četvrtak, 8. V. 2014. godine, nakon održane volonterske akcije "Spirometrija" u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani, održan je još jedan sastanak programskog tima koji rukovodi "Oazinim" programom "Volontirajmo za zajednicu". Taj program financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, nosilac programa je Mirovna grupa Oaza, a partneri na programu su Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Grad Beli Manastir.

Sastanku su uime "Alerge" prisustvovale dr. med. Mirjana Marjanović, Ksenija Dimić, Gordana Jakopec, Marica Kramarić i Mirela Kotromanović, a uime "Oaze" Vesna Nedić i Ana Jeličić. Na sastanku je bilo riječi o održavanju Sajma udruga Baranje 2014.

Pročitano 1071 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok