MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 03. 2014.

Treći modul Menadžmenta volontera

'Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu''Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 23. III. 2014. godine, od 10 do 16 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održan je treći modul iz edukacijskog ciklusa "Menadžment volontera", a u sklopu projekta "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Edukaciju su provodile trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Crvenog križa Osijek.

Na tom modulu, pod nazivom "Edukacija i podrška volonterima", prisustvovalo je 14 polaznika. Zahvaljujući zanimljivim temama, kao i uhodanom radu vrijedne grupe, vrijeme je brzo proteklo. Polaznicima je to bila jedinstvena prilika za međusobno upoznavanje te stjecanje novih znanja i vještina, koje će koristiti u svom daljem radu.

Za taj svoj trud i rad svaki polaznik koji je prošao sva tri modula – i koji bude organizirao bar jednu volontersku akciju u svojoj zajednici – dobit će potvrdu da je stekao znanja i vještine za koordinatora volontera, kao i volontersku knjižicu u kojoj će biti evidentirana spomenuta edukacija. Pored iscrpne edukacije, polaznici su imali vremena i za šalu, smijeh i druženje uz kavu i ručak. Dakle, i ovaj treći modul uspješno je okončan. Sad polaznici treba da naučeno i primijene, o čemu ćemo izvještavati na ovoj web-stranici.

Pročitano 1062 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok