MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 09. 2013.

Predstavljanje projekta "Alati za pomoć pri zapošljavanju"

Prostorije Udruge romskog prijateljstva 'Luna'Prostorije Udruge romskog prijateljstva 'Luna'Udruga romskog prijateljstva "Luna" i Grad Beli Manastir, kao partneri, i Centar za mir, nenasilje i ljudska prava iz Osijeka, kao glavni aplikant, od 21. VIII. 2013. godine provode projekt "Alati za pomoć pri zapošljavanju", koji se financira sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2007 – Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju ugroženih i marginaliziranih skupina. Trajanje projekta je 15 mjeseci.

Pozivamo Vas na kratko predstavljanje projekta i razgovor o potrebama naše zajednice te mogućnostima uključivanja i povezivanja što više različitih dionika zajednice na spomenutom problemu. Predstavljanje organiziramo u suradnji s Mirovnom grupom Oaza 1. X. 2013. godine, od 10 do 11:30 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, Beli Manastir, Ulica Jozsefa Antala 3.

Važno nam je dobiti Vašu podršku i suradnju jer ćemo provoditi cijeli niz aktivnosti za dobrobit dugotrajno nezaposlenih i socijalno ugroženih, s naglaskom na romsku zajednicu, ali i šire. Želimo se uključiti u postojeću mrežu organizacija, pojedinaca i inicijativa koji rade na ovom području jer se samo zajednički mogu napraviti veći pomaci, koristeći iskustva i postojeće inicijative, aktivnosti i kapacitete.

Udruga romskog prijateljstva "Luna"
Projekt "Alati za pomoć pri zapošljavanju"
(Opširnije o projektu: portal baranja.hr)

Pročitano 1097 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok