MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 05. 2014.

Besplatna spirometrija za Belomanastirce

Mjerenje plućnog volumena i kapacitetaMjerenje plućnog volumena i kapacitetaU četvrtak, 8. V. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani održana je volonterska akcija pod nazivom "Spirometrija" – besplatno mjerenje plućnog volumena i kapaciteta pomoću spirometra. Akciju je provela Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" u nizu svojih volonterskih akcija u svibnju 2014. godine, a bila je namijenjena članovima "Alerge" i svim zainteresiranim građanima Grada Belog Manastira, i to kako velikima tako i malima.

"Alerga" spomenuti niz volonterskih akcija provodi kao partner Mirovne grupe Oaza u sklopu "Oazinog" programa "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitano 1139 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok