MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 09. 2013.

Ekipa Sinjskog pučkog kazališta oduševljena Baranjom

Glumci Željko Viculin (lijevo) i Marija Cvrlje Radović (desno)Glumci Željko Viculin (lijevo) i Marija Cvrlje Radović (desno)Petočlana ekipa Sinjskog pučkog kazališta (SPK), s glumcima Željkom Viculinom (lijevo) i Marijom Cvrlje Radović (desno), koja je u subotu vrlo uspješno u belomanastirskoj kinodvorani izvela dramu "Priča iz trgovačkog centra", zadržala se u Baranji skoro tri dana. To vrijeme Sinjani su iskoristili da posjete npr. Mohač u Mađarskoj, "Ribarske dane" u Kopačevu, Kopački rit i Kneževe Vinograde, ali i da u nedjelju budu na monodrami "Ispovijed" Branka Katalinića. Kako smo saznali u razgovoru s glumcima, svi su veoma zadovoljni što su gostovali u Belom Manastiru i s onim što su u Baranji vidjeli.

U ponedjeljak (16. IX.) otputovali su u Bjelovar jer iste večeri izvode dramu "Priča iz trgovačkog centra" na 3. Komedija-festu, a dan kasnije istu će predstavu izvesti i u zatvoru – Remetinec.

Pročitano 1307 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok