MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 11. 2019.

Dvije premijere Gradskog kazališta

Sanja Horvat i Nebojša ŠimićSanja Horvat i Nebojša ŠimićU petak i subotu, 15-16. XI. 2019. godine, a povodom 11. Europske Noći kazališta i obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, Gradsko kazalište Beli Manastir odigralo je u kinodvorani Centra za kulturu dvije premijere.

U petak je odigrana predstava "Pruži mi ruku" u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i županijskim Savjetom mladih, a u subotu predstava "Sljedeći" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH.

Uprava Gradskog kazališta ističe da je sretna i ponosna na članove Dramskog studija za mlade što su uspješno i samostalno odradili te predstave, jednu sa snažnom porukom i drugu da se malo nasmijemo.

(Izvor i foto: Gradsko kazalište Beli Manastir)

Pročitano 236 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok