MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 09. 2013.

Poziv na radionicu o provedbi projekata iz EU-fondova

Regionalna razvojna agencija u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Baranja i Općinom Kneževi Vinogradi organizira jednodnevnu informativno-edukativnu radionicu za korisnike EU-projekata na temu "Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU-fondova".

Cilj radionice je prenošenje i razmjena iskustava vezano za izvještavanje i provedbu EU-projekata, uključujući sve IPA-komponente (primjeri projekata u prekograničnoj suradnji s Mađarskom i Srbijom, primjeri za IPA-u IV).

Edukacija i radionica namijenjeni su jedinicama lokalne samouprave (JLS), udrugama i gospodarstvenicima koji provode projekte iz EU-fondova, kao i svim potencijalnim korisnicima sredstava iz EU-fondova, uključujući i projekte iz programa IPARD.

Radionica će se održati 19. rujna 2013. godine u SRC Bazeni u Kneževim Vinogradima s početkom u 10,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanje radionice je do 14,00 sati.

Sadržaj radionice / edukacije:

1. Uvodno izlaganje – Uloga RRA i LAG-a Baranja u pripremi i provedbi EU-projekata

2. Značaj financijskog upravljanja i kontrole u pripremi i provedbi projekta

3. Dosadašnja iskustva – primjeri u prekograničnoj suradnji s Mađarskom i Srbijom, primjeri za IPA-u IV)

4. Dopuna dokumentacije – praktični primjeri

5. Najčešće "greške" u pripremi i provedbi projekata

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite putem e-maila lag.baranja@gmail.com ili telefonom na broj 098-282-448 (Lidija Dabić) do 18. rujna do 12 sati.

Regionalna razvojna agencija: Stjepan Ribić
Lokalna akcijska grupa Baranja: Janoš Seleši

Pročitano 1331 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok