MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 11. 2019.

"Oazine" korisnice na predstavi "Sljedeći"

Sanja Horvat i Nebojša ŠimićSanja Horvat i Nebojša ŠimićU subotu, 16. XI. 2019. godine, u Velikoj dvorani (bivšoj kinodvorani) Centra za kulturu i u sklopu 11. Europske Noći kazališta, Gradsko kazalište Beli Manastir izvelo je predstavu "Sljedeći" (*), što se prema reakcijama publike pokazalo kao vrlo dobar odabir.

Naime, ta komedija, jednočinka, koja šaljivo govori o regrutaciji, muškarcima vrlo važnom segmentu života, u izvedbi mladih i talentiranih glumaca Sanje Horvat i Nebojše Šimića, pokazala se kao pravi izbor za subotnje veče. Spomenuti glumci svojom su dobrom glumom, kostimima i izvrsnim talentom zaokupili svu pažnju publike i nasmijali je do suza.

Naravno, ni publika – među kojom je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić i "Oazine" vjerne korisnice Dubravka, Jadranka, Katica, Milka i Savica – nije ostala dužna glumcima te ih je nagradila velikim pljeskom.

(*) Napomena: Gradsko kazalište Beli Manastir već je izvodilo predstavu "Sljedeći", ali prije devet godina i s drugim glumcima. Članak o tadašnjoj premijeri objavljen je OVDJE.

 (Foto: FB Gradskog kazališta)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok