MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 02. 2020.

Dječji pokladni karneval u Belom Manastiru

Spaljivanje koronavirusaSpaljivanje koronavirusa (Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 25. II. 2020. godine, održan je Dječji pokladni karneval (najava ovdje!) u Belom Manastiru. Okupljanje je počelo na parkingu OŠ "Dr. Franjo Tuđman". Povorka je krenula laganim korakom oko 10 sati. Na čelu povorke bili su vatrogasci iz DVD-a koji su nosili lutku – koronavirus. Iza njih išli su najmanji vrtićarci i zatim ostali.

Bilo je raznih maski i vladalo je veliko šarenilo. Mnogi su uložili veliki trud u izradu maski pa je tu bilo skupina kauboja, klaunova, satova, drveća, emotikona, karata..., a i ostale maske bile su prekrasne, originalne i šarene. Svi su se potrudili za taj dan. I publike je bilo dosta, koja je s oduševljenjem gledala šarenu povorku.

Nakon dolaska na Trg slobode, uslijedio je zabavni program. Održana je predstava "Luckasti klaun" Gradskog kazališta Beli Manastir i Vile Magic. Zatim su na binu izlazili niži razredi koji su pjesmama označili taj dan. Uz sav program, djeca su uživala i u finim krofnama. Na kraju programa, zapaljena je lutka – koronavirus i time je završen Dječji pokladni karneval 2020. u Belom Manastiru.

Pročitano 350 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok