MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 02. 2020.

Poziv na premijeru "Želim život bez nasilja"

Laura Lamza i Matija BarićLaura Lamza i Matija BarićGradsko kazalište Beli Manastir pozivamo gledaoce na premijeru predstave "Želim život bez nasilja" na temu vršnjačkog nasilja u školama i među mladima. Predstava će biti prikazana u srijedu, 26. II. 2020. godine, u dva termina: 12:30 i 18:30 sati, u Velikoj dvorani (kinodvorani!) belomanastirskog Centra za kulturu (Kralja Tomislava 2).

Predstavu izvodi Dramski studio za djecu i mlade pri Gradskom kazalištu Beli Manastir, a rađena je u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i Županijskim savjetom mladih OBŽ. Predstavu simbolično igraju srednjoškolci kako bi se u cijelosti približili djeci i mladima i prenijeli im poruku mira i prijateljstva!

Uloge tumače: Laura Lamza, Klea Posavac, Dunja Vlahek i Matija Barić. Ulaz na predstavu je slobodan!

(Foto: Gradsko kazalište)
Laura Lamza, Klea Posavac, Dunja Vlahek, Matija BarićLaura Lamza, Klea Posavac, Dunja Vlahek, Matija Barić

Pročitano 376 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok