MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 04. 2022.

Snimljena nova emisija iz serije "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Sandra KušenićStana Nemet i Sandra KušenićU utorak prijepodne, 12. 4. 2022. godine, snimljena je još jedna emisija iz serije "Korak ka jednakosti" na Radiju Banska kosa. Jedna od tema razgovora bila je događanje "Uljepšaj nekome dan", koje je "Oaza" organizirala 3. 4. 2022. povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela.

Drugi dio emisije posvećen je "Oazinom" dvogodišnjem programu "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Govorilo se o aktivnostima koje se redovno provode u sklopu tog programa, a također i o planiranim aktivnostima za dalje.

Emisija "Korak ka jednakosti" bit će emitirana u četvrtak, 14. 4. 2022., na Radiju Banska kosa, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz. Emisiju je vodila Stana Nemet, a gošća ispred "Oaze" bila je Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok